Even voorstellen – Daniëlle van den Broek

‹ Terug naar overzicht

Even voorstellen...

Wijkadviseur Daniëlle van den Broek

Daniëlle van den Broek komt als wijkadviseur het team van 2diabeat versterken.

Zelf is ze ook lokale aanjager in Best en weet hierdoor uit eigen ervaring wat er lokaal nodig is om een wijkaanpak te realiseren. Daniëlle heeft enorm veel zin om haar expertise en passie in te zetten om bij te dragen aan meer gezonde gemeenschappen. Haar ambitie: Een bijdrage leveren aan een gezondere wereld door het creëren van bewustzijn over wat wel en niet gezond is. Met haar diverse achtergrond en gedrevenheid is ze een waardevolle aanwinst voor het team en de wijken waarvoor ze aan de slag gaat!

 

Carrièreswitch
Daniëlle heeft een opmerkelijke carrière achter de rug. Als voormalig registeraccountant en -controller heeft ze bij grote bedrijven gewerkt, waar ze genoot van de projectmatige uitdagingen maar tegelijkertijd ook de beperkingen ervoer van het constant ‘terugkijken’ naar financiële gegevens en het ‘zetten van vinkjes’. Haar roeping voor een meer directe en mensgerichte benadering leidde haar naar het MKB, waar ze haar financiële vaardigheden inzette om bedrijven te ondersteunen bij hun dagelijkse operaties. Echter, haar ware passie kwam rond haar veertigste naar boven, toen ze zich ging interesseren voor gezondheid en leefstijl.

 

Echt het verschil maken!
Daniëlle volgde opleidingen als orthomoleculair voedingsadviseur en werd een OERSTERK leefstijlcoach. Dat gezonde voeding en voedingssuppletie ook bij ziekte enorm kunnen helpen, heeft Daniëlle zelf ervaren toen een aantal jaren geleden bij haar borstkanker werd gediagnosticeerd. “Gezonde voeding, voedingssupplementen en veel beweging hielpen me om goed door het ziekteproces heen te komen.”

 

“Door mijn werk kan ik nu echt iets voor iemand betekenen en het verschil maken.”

Daniëlle van den Broek – wijkadviseur 2diabeat

Inspiratiebron
Danielle houdt van het opzetten van nieuwe projecten. Het boek Van Gezonddorp naar Gezondland was voor haar de inspiratiebron om in haar eigen dorp van start te gaan met Gezond Best samen met 2diabeat.

 

Pluk de dag
“Door mijn werk kan ik nu echt iets voor iemand betekenen en het verschil maken”, vertelt Daniëlle gepassioneerd. “Ik geloof in het volgen van je hart en het najagen van je passies. Mijn motto is ‘Pluk de dag!’ …en er is maar één iemand verantwoordelijk voor je geluk en dat ben je zelf. Dingen gebeuren niet zomaar, probeer er het beste van te maken en er een positieve draai aan te geven”, aldus Daniëlle.

 

Bekijk het volledige team van 2diabeat