Webinar: WijBuurtsportcoaches / 2diabeat

online

Wil jij ook het liefst écht vanuit de behoeften van inwoners werken? Benieuwd naar de rol die jij, en andere lokale professionals, daarin kunnen spelen? Dan nodigen we jou graag uit om deel te nemen aan dit webinar om kennis te maken met onze aanpak, de ondersteuning die we bieden en hoe je zelf mee zou kunnen doen om een gezonde beweging op gang te brengen in jouw wijk.

Kennismaking ‘Bouw aan een gezonde toekomst voor jouw wijk met 2diabeat!’

online

Wil je ook weten hoe je, met hulp vanuit 2diabeat, een gezonde beweging op gang kunt brengen in jouw wijk? Zou je nog meer impact maken dan je nu wellicht al doet vanuit je praktijk of eigen ervaringen? Geef je dan op voor dit webinar. We delen de aanpak van 2diabeat en verkennen met de deelnemers in hoeverre deze kan bijdragen aan het realiseren van je eigen ambities.

Bouw aan een gezonde wijk met 2diabeat!

online

Onlangs is Daniëlle bij 2diabeat gestart als wijkadviseur, een rol waarin haar zakelijke achtergrond en passie voor een gezonde leefstijl samenkomen. Wil je ook weten hoe je, met hulp vanuit 2diabeat, een gezonde beweging op gang kunt brengen in jouw wijk? Zou je nog meer impact maken dan je nu wellicht al doet vanuit je praktijk of eigen ervaringen? Geef je dan op voor dit webinar op woensdag 24 april.

Bouw aan een gezonde wijk met 2diabeat!

online

Onlangs is Daniëlle bij 2diabeat gestart als wijkadviseur, een rol waarin haar zakelijke achtergrond en passie voor een gezonde leefstijl samenkomen. Wil je ook weten hoe je, met hulp vanuit 2diabeat, een gezonde beweging op gang kunt brengen in jouw wijk? Zou je nog meer impact maken dan je nu wellicht al doet vanuit je praktijk of eigen ervaringen? Geef je dan op voor dit webinar op woensdag 15 mei.

Workshop – Aan de slag met de wijkscan! voor NVM-leden

online

Deze workshop is voor NVM-leden, die meer inzicht willen in de aandachtspunten in hun wijk, willen verbinden met andere zorgverleners en willen verkennen hoe ze een eerste of volgende stap kunnen zetten bij het verbeteren van de gezondheid in de wijk. Er zijn KRM-punten aangevraagd.
Heb je interesse in deze gratis online workshop? Schrijf je snel in via de website van de NVM.

Dag van de preventie

Na vijf eerdere succesvolle congressen is het programma dit jaar gevuld met toonaangevende buiten- en binnenlandse sprekers. Het thema? De aanpak van de groeiende gezondheidsverschillen tussen theoretisch- en praktisch opgeleiden. Experts delen inzichten over de noodzakelijke veranderingen in systemen, financieringen en wetgeving. Bekijk het event als je je wilt aanmelden.

Dag van Noord

Voorzieningenhart de Ster, Lent Queensstraat 38b, Lent, Nederland

Na het succes van vorig jaar organiseren we voor de tweede keer - als onderdeel van Gezond in Noord - de Dag van Noord. Tijdens deze dag zijn alle bewoners uit Nijmegen Noord – jong en oud – welkom om te ontdekken wat er in ons bruisende stadsdeel te doen is op het gebied van fysieke en mentale gezondheid, welzijn, hobby en ontspanning.

Informatieavond ‘Gezonde voeding gezonde toekomst’

Oelbroeck, Sint Anthonis Breestraat 1d, Sint Anthonis

Gezond eten is belangrijk, dat weten we allemaal wel, maar ook dat het soms moeilijk is om de juiste keuzes te maken.
Daarom organiseert de werkgroep Positieve Gezondheid een informatieavond in Oelbroeck. De avond is gratis toegankelijk, maar wel graag aanmelden.

Braderie Kortenhoef

Meenthof, Kortenhoef Meenthof, Kortenhoef, Nederland

Deze jaarlijkse braderie, die bekend staat om haar gezellige sfeer en diverse kraampjes, biedt een geweldige gelegenheid voor bezoekers om meer te leren over gezondheid en welzijn. Gezond Wijdemeren is aanwezig met een informatieve gezondheidskraam. Tijdens de braderie kun je bij onze kraam terecht voor allerlei nuttige informatie en advies over gezondheid.

Geheimen voor een goede nachtrust

Sociaal Cultureel Centrum, Nederhorst den Berg

GEZOND WIJDEMEREN LEZING || Op maandag 24 juni vertelt slaapoefentherapeut Susanne Renkema over de geheimen achter een goede nachtrust en waarom deze zo essentieel is voor ons welzijn. Zij deelt inzichten over slaapcycli, slaapstoornissen en effectieve strategieën voor een goede nachtrust.

Zomercongres Leefbaarheidsalliantie Gelderland

DRU Industriepark, Ulft

ZOMERCONGRES GELDERLAND || Op woensdag 2 juli vindt het Zomercongres van de Leefbaarheidsalliantie Gelderland plaats. Dit is hét congres voor inwoners en professionals uit Gelderland die de leefbaarheid in hun dorp of wijk willen verbeteren. Of je vrijwilliger bent of beleidsmaker, iedereen is welkom.

Opening beweegroute met gratis gezondheidscheck

MFA Oelbroeck, Sint Anthonis Breestraat 1d, Sint Anthonis

WIJKACTIVITEIT || Op donderdag 4 juli  vindt de opening van de VIEF-beweegroute plaats. Vertier, Inspanning En Fit. Dit is een initiatief om inwoners uit Sint Anthonis te stimuleren om meer te bewegen. De Hartstichting is ook aanwezig en biedt tussen 15:00 - 18:00 uur gratis gezondheidschecks aan.