Workshop – Aan de slag met de wijkscan! voor NVM-leden

online

Deze workshop is voor NVM-leden, die meer inzicht willen in de aandachtspunten in hun wijk, willen verbinden met andere zorgverleners en willen verkennen hoe ze een eerste of volgende stap kunnen zetten bij het verbeteren van de gezondheid in de wijk. Er zijn KRM-punten aangevraagd.
Heb je interesse in deze gratis online workshop? Schrijf je snel in via de website van de NVM.

Dag van de preventie

Na vijf eerdere succesvolle congressen is het programma dit jaar gevuld met toonaangevende buiten- en binnenlandse sprekers. Het thema? De aanpak van de groeiende gezondheidsverschillen tussen theoretisch- en praktisch opgeleiden. Experts delen inzichten over de noodzakelijke veranderingen in systemen, financieringen en wetgeving. Bekijk het event als je je wilt aanmelden.

Workshop – Aan de slag met de wijkscan!

online

Als je aan de slag wilt met het verbeteren van de gezondheid van inwoners in jouw wijk, is inzicht in de huidige situatie een belangrijke eerste stap.
Op 12 juni van 14.30-16.00 uur organiseren we de workshop ‘Aan de slag met de wijkscan’ waarin we laten zien hoe de wijkscan eruit ziet, hoe je deze voor jouw wijk kunt maken én hoe je deze kunt benutten als basis voor een wijkaanpak. Deze workshop is geschikt voor deelnemers die meer inzicht willen in de aandachtspunten in hun eigen wijk en willen verkennen hoe ze een eerste of volgende stap kunnen zetten bij het verbeteren van de gezondheid in de wijk. Er zijn maximaal 20 plekken beschikbaar voor deze gratis workshop.