Podcast – 2diabeat dialoog met Karen Freijer, algemeen manager van het PON

‹ Terug naar overzicht

Een dialoog met Karen Freijer, algemeen manager van het PON

Hoe kunnen we de netwerkaanpak van het PON en de wijkgerichte aanpak van 2diabeat elkaar laten versterken? Luister naar het gesprek tussen Karen en Maarten.

Tijdens deze aflevering van de podcastserie bespreken Karen Freijer, algemeen manager van het Partnerschap Overgewicht Nederland (PON) en Maarten Ploeg, programmadirecteur van 2diabeat, de complexe relatie tussen obesitas, overgewicht en diabetes. Hoe kunnen de netwerkaanpak van het PON, gericht op het individu, en de wijkgerichte aanpak van 2diabeat, waarbij de gemeenschap centraal staat, elkaar versterken? Een mooi onderwerp dat tijdens het gesprek werd onderzocht.

 

Maarten en Karen benadrukken het cruciale belang van het samenwerken bij het aanpakken van obesitas en diabetes. Er werd ook gesproken over de uitdagingen waar gemeenten mee te maken hebben. En.. ze concluderen dat een ‘Levenslange Leefstijlaanpak’ wel eens een mooi gezamenlijk doel kan zijn!

Veel luisterplezier!