Gezond dorp Berlicum …geboren en getogen inwoner én aanjager Erwin Frunt stelt zich voor

‹ Terug naar overzicht

Gezond dorp Berlicum ...geboren en

getogen inwoner én aanjager, Erwin Frunt stelt zich voor

Erwin stelt zich voor en vertelt waarom hij zich inzet als aanjager van 2diabeat in Berlicum.

Als lokale aanjager heeft Erwin met zijn enthousiasme een verbindende rol. Hij verbindt, inspireert en stimuleert het netwerk van actoren om een gezonde leefstijl in Berlicum te promoten. Met zijn brede netwerk wil hij het verschil maken. Erwin stelt zich voor en vertelt waarom hij zich inzet als aanjager van 2diabeat in Berlicum.

 

Als geboren en getogen Berlicummer zet ik mij graag in voor het dorp. Met mijn creatieve studio gelegen aan het centrale plein in het dorp kom ik veel in contact met bewoners. Samen met mijn collega’s en een grote groep vrijwilligers brengen wij vier keer per jaar een magazine uit, vol met bijzondere verhalen voor en door Berlicum. Als kwartiermaker zet ik mij ook in voor het centrum van Berlicum. Met als doel een bruisend centrum met leuke activiteiten en gezellige uitstraling.

 

“Laten we samen de ambitie aannemen om een gezond dorp te worden!”
– Erwin Frunt, lokale aanjager Berlicum

 

Tegelijkertijd ben ik al heel mijn leven met vitaliteit bezig. Niet alleen sport ik zelf veel, ook mijn omgeving houdt zich veel met gezondheid bezig. Zo zijn mijn zusjes beide werkzaam in voeding en beweging. Ik zie het belang van een gezonde leefstijl in en wil graag iets moois doen voor het dorp. Geïnspireerd door gezond dorp Leende ben ik op zoek gegaan naar hoe Berlicum een gezond dorp kan worden. Het programma 2diabeat biedt mij houvast om hiermee aan de slag te gaan.

Mijn ondernemershart drijft mij in mijn rol als aanjager. Ik vind het leuk om te verbinden en denk dat mijn onafhankelijke rol daaraan bijdraagt. Ook zal de grote saamhorigheid die Berlicum kenmerkt veel kansen bieden. Met elkaar kunnen we mooie stappen zetten en werken aan bewustwording voor vitaliteit en gezondheid onder inwoners. Daarbij wil ik zowel bedrijven betrekken die zich bezighouden met gezondheid en vitaliteit als ook winkeliers, boeren en overige ondernemers. Mijn creatieve achtergrond zet ik graag in om met inwoners een sportieve uitdagingen aan te gaan en mogelijk ook ‘challenges’ te organiseren. Ik kijk er naar uit om in 2022 samen met de actoren en inwoners aan de slag te gaan!