Gezonde Kaart

Wil je weten wat jij kan doen om je leefstijl te verbeteren?
Klik op het onderstaande pijltje links.

Doe de Diabetes Risicotest

Diabetes is een aandoening die een behoorlijke impact kan hebben op de kwaliteit van leven. Het is daarom wenselijk om de ziekte voor te zijn! Wil je weten wat jou risico op diabetes is? Hier kan je de test doen. De test bestaat uit 8 vragen. Voor het invullen heb je een meetlint nodig.

Let op: de test opent in een nieuw venster.

Wat is er te doen

5 oktober || Woon je in Geitenkamp?

Kom dan gratis je bloeddruk, cholesterol en bloedsuiker laten meten bij het Hartstichting checkpunt in buurthuis De Beijer.
Dit is belangrijk als je ouder bent dan 35 jaar, omdat het kan helpen bij het voorkomen van hart- en vaatziekten of diabetes type2.

 

12 oktober || Een gezond hart, voor nu en later!

Woon je in Geitenkamp en ben je benieuwd naar je bloeddruk, cholesterol en bloedsuiker? Kom gratis meten bij het Hartstichting checkpunt in buurthuis de Beijer. Zorg goed voor jezelf en ken je waarden!

 

Nieuws uit Geitenkamp

Wat kun je zelf doen?

Ommetje App

Ommetje app motiveert je om dagelijks een wandeling te maken en dit in de app bij te houden. Het is mogelijk om met vrienden, familie of collega’s een eigen wandelcompetitie aan te gaan. Ook kan je het op nemen tegen andere gebruikers zonder dat je op dezelfde locatie bent.
Een ommetje duurt minimaal 20 minuten. Je kan zoveel en zo vaak ommetjes maken als je zelf wilt.

Hier vind je meer informatie en kan je de app downloaden.

Samengezond App

SamenGezond wil het steuntje in de rug zijn, dat je helpt om bijvoorbeeld gezonder te eten, stressvrijer te leven en meer te bewegen. SamenGezond heeft een informatieve website en een veelzijdige app. Daarmee kun je onder andere activiteiten bijhouden. Het programma biedt bijvoorbeeld online coaching, persoonlijke weekdoelen en een fitscore. Meedoen kan op ieder moment en in je eigen tempo. Het is mogelijk om punten te verdienen die je in de webshop kunt inwisselen voor producten, kortingen, uitjes of een donatie aan een goed doel. Hier vind je meer informatie over het programma.

Via deze link kan je de app downloaden.

Yoga met Evy

Korte beschrijving app Yoga met Evy Met de Yoga met Evy kan je verschillende yogastijlen ontdekken en lessen volgen. In de app zijn yoga lespakketten voor verschillende niveaus te vinden, van beginners tot gevorderden. De lessen worden gegeven door ervaren docenten. Je kan op je eigen tempo met de lessen aan de slag en kan de pakketten onbeperkt gebruiken.

 

Yoga met Evy kan worden gedownload in de Appstore en in de Playstore.

Organiseer je zelf iets leuks? Laat het ons hier weten via onderstaande button en we plaatsen je op de agenda!