Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Opening beweegroute met gratis gezondheidscheck

juli 4 @ 15:00 - 18:00

GEZONDHEIDSTEST || Op donderdag 4 juli  vindt de opening van de VIEF-beweegroute plaats. VIEF staat voor Vertier, Inspanning, en Fit. De VIEF-beweegroute is een initiatief om de inwoners meer te stimuleren om te bewegen. Tijdens de opening op 4 juli zal ook de Hartstichting aanwezig zijn, waar geinteresseerden terecht kunnen voor een gratis gezondheidscheck.

 

Over de VIEF-beweegroute
De route kent een lange en korte variant en in beide gevallen wordt er gebruik gemaakt van de Beweegtuin op het Zandseveld. Onderweg kom je ook nog verschillende ‘oefenbordjes’ tegen die je als deelnemer kunt uitvoeren, deze oefenbordjes hangen enkel op beschutte plekken zodat ze rustig uit te voeren zijn.

De VIEF beweegroute was aan vervanging toe en daarom heeft het kernteam Positieve Gezondheid Sint Anthonis besloten om de beweegroute nieuw leven in te blazen. In samenwerking met Bureau Negen is de gehele route veranderd, de beweegroute start en eindigt bij MFA Oelbroeck en zal vanuit daar door het dorp gaan (zie de bijlage). Ook heeft de beweegroute een nieuwe uitstraling gekregen, met dank aan TARS Visuele Presentatie!

De opening van de beweegroute zal starten om 15:30 uur bij MFA Oelbroeck. Voel je van harte welkom om langs te komen en om dan meteen de twee routes van ca 2,5  en 1 kilometer samen in gebruik te nemen.

 

Over de gezondheidschecks van de Hartstichting
Tijdens de opening op 4 juli zal ook de Hartstichting aanwezig zijn. De geïnteresseerden kunnen hier terecht voor een gratis glucose- en cholesterol test, een BMI, je middelomtrek en een bloeddrukmeting. Iedereen is welkom tussen 15:00 en 18:00 uur.

Praktische informatie
Datum:
donderdag 4 juli 2024
Tijd:
15:00 – 18:00 uur
Locatie:
MFA Oelbroeck
Aanmelden:
meld je aan via deze link
Kosten:
gratis

Gegevens

Datum:
juli 4
Tijd:
15:00 - 18:00
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://www.oelbroeck.nl/agenda/opening-vief-beweegroute/

Organisator

Oelbroeck
E-mail
positievegezondheid-sintanthonis@outlook.com

Locatie

MFA Oelbroeck