Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

IZA-Congres: Samen Werken aan Zorg en Welzijn

maart 4 @ 09:00 - 16:00

Maak jij al deel uit van de beweging die bouwt aan toegankelijke en duurzame zorg? Zet 4 maart dan in je agenda en kom naar deze inspirerende dag vol kennis, innovatie en netwerken! Wij zijn verheugd om je uit te nodigen voor deelname aan ‘Het IZA-Congres’, een niet te missen evenement voor iedereen die actief is in de zorg en het sociale domein.

In een tijd waarin de zorgsector en het sociale domein voor ongekende uitdagingen staan, is dit congres dé plek om geïnspireerd te raken door vernieuwende praktijkvoorbeelden en inspirerende sessies. Of je nu wel of slechts in beperkte mate bekend bent met het Integraal Zorgakkoord, dit congres biedt een unieke kans om te leren van elkaar, ervaringen uit te wisselen, en samen te werken aan het vormgeven van de zorg van morgen. Kom brengen, halen, en ga in gesprek met je vakgenoten of andere partijen actief binnen het IZA om samen te zorgen dat we klaar zijn voor de toekomst.

Wat kun je verwachten?
•    Inspirerende sprekers
•    Een schat aan goede praktijkvoorbeelden en inspiratie
•    Uitgebreide mogelijkheden om in contact te komen met vakgenoten
•    1000 zorg- en welzijnsprofessionals bij elkaar
•    Gratis toegankelijk

Locatie:  Beatrix theater in Utrecht

Reserveer de datum nu in je agenda en blijf op de hoogte voor meer informatie. De officiële uitnodiging volgt binnenkort.

Locatie

Utrecht