Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het Diabeteszorg congres

14 juni 2022 @ 09:00 - 16:15

Bijna één miljoen mensen in Nederland hebben diabetes. Van fitte jongeren tot kwetsbare ouderen. Voor al die mensen ben jij als verpleegkundige of verzorgende hun eerste aanspreekpunt bij vragen, voor advies en bij problemen. Over leefstijl, wondzorg of hun diabetische voet. Heb jij antwoord op al hun zorgen?

 

Alle aspecten aan bod
Het Diabeteszorg congres heeft aandacht voor alle aspecten die bij goede diabeteszorg om de hoek komen kijken. Hoe maak jij verschil met advies over gezonde voeding, voldoende beweging en mentale fitheid? Hoe ga om je met specifieke groepen, zoals ouderen die meerdere aandoeningen hebben of patiënten met beperkte gezondheidsvaardigheden? En hoe verbeter jij je vaardigheid, zoals bij wondzorg, glucosewaarde bepalen en insuline instellen, de diabetische voet en diabetes in de laatste levensfase?

Wat leer je?
De dag begint met een inspirerende plenaire sessies over hoe je aanjager wordt om de opmars van diabetes type 2 in jouw wijk te stoppen, vervolgens hoor je hoe je, je cliënten helpt mentaal fit te zijn om met hun ziekte om te gaan. Na de lunch ga je zelf aan de slag in twee interactieve workshops van je eigen keuze. Je gaat naar huis met de nieuwste inzichten, eyeopeners en concrete tips die je meteen kunt gebruiken!

Meld je nu aan voor Het Diabeteszorg congres en krijg concrete handvatten voor betere diabeteszorg in jouw dagelijkse praktijk.

 

Spreker tijdens dit congres:

Gegevens

Datum:
14 juni 2022
Tijd:
09:00 - 16:15
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
https://www.nursing.nl/congressen/diabeteszorg-juni-2022/

Locatie

ReeHorst, Bennekomseweg 24, Ede
Bennekomseweg 24
Ede,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie