Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dag van Noord – burgerinitiatief ‘Gezond in Noord’

17 september 2023 @ 13:00 - 16:00

Gratis

Zondag 17 september organiseren we vanuit het burgerinitiatief ‘Gezond in Noord’ een interactieve markt met de naam Dag van Noord.

 

Deze vindt plaats in het voorzieningenhart De Ster, Queensstraat 38b te Lent van 13 tot 16 uur.

De bedoeling is dat inwoners van Nijmegen Noord geïnformeerd worden over wat er zoal te doen is in Nijmegen Noord op verschillende gebieden.

Je kan denken aan verschillende soorten activiteiten die de fysieke en mentale gezondheid en welzijn bevorderen.
De bedoeling is dat zoveel mogelijk inwoners elkaar kunnen ontmoeten rondom dit thema en dat er voor ieder wat wils is.

We streven ernaar de markt zo (inter)actief mogelijk te maken, waarbij inwoners niet alleen geïnformeerd worden maar ook kunnen ervaren wat bepaalde activiteiten of initiatieven inhouden.

Daarnaast willen we ook een uitwisseling van vraag en aanbod van wat er bij inwoners leeft, bij elkaar brengen door middel van een ‘vraag en aanbod muur’. Een spreekstalmeester zal deze twee op een inspirerend wijze aan elkaar praten. Zo hopen we dat er nieuwe initiatieven en verbindingen in de wijk zullen ontstaan.

Op het marktgedeelte zullen er kramen van 2 meter beschikbaar worden gesteld. Ook zijn er actieve plekken in de sportzaal beschikbaar voor workshops en demonstraties, die afwisselend plaats zullen vinden.

Wil je een bijdrage leveren aan de Dag van Noord, laat het ons dan z.s.m. weten. Hieronder staat informatie hoe je je aan kunt melden en vind je de vragen waar we graag een antwoord hebben.

Hoe mooi zou het zijn als aan het einde van de markt mensen elkaar gevonden hebben in vraag en aanbod, er een beter beeld is van wat er zoal te doen is in Nijmegen Noord en mensen vele ervaringen rijker zijn.

Daar gaan we voor met de Dag van Noord!

Als je een bijdrage wil leveren op deze dag stuur dan vóór 17 juli een mail met de antwoorden en je contactgegevens naar: dagvannoord@outlook.com

Voor meer informatie: Elone Quartel; 0611121987

Gegevens

Datum:
17 september 2023
Tijd:
13:00 - 16:00
Kosten:
Gratis

Organisator

burgerinitiatief ‘Gezond in Noord’
Telefoon
0031 611121987
E-mail
dagvannoord@outlook.com

Locatie

Voorzieningenhart de Ster, Lent
Queensstraat 38b
Lent, Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0611121987