Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bouw aan een gezonde wijk met 2diabeat!

mei 15 @ 13:00 - 14:00

Het volgen van de opleiding tot orthomoleculair voedingsadviseur en de OERsterk coach opleiding waren voor Daniëlle van de Broek de eerste stappen om haar passie voor een gezonde leefstijl om te zetten in werk. Het boek ‘Van Gezond Dorp naar Gezond Land’ over de gemeente Leende was vervolgens haar inspiratie om het project ‘Gezond Best’ te starten in samenwerking met de Stichting Je leefstijl als Medicijn en de landelijke organisatie van 2diabeat. Onlangs is Daniëlle bij 2diabeat gestart als wijkadviseur, een rol waarin haar zakelijke achtergrond en passie voor een gezonde leefstijl samenkomen.

Op 15 mei aanstaande verzorgt Daniëlle met collega Anouk Joosten dit webinar waarin je kennis kan maken met 2diabeat.

 

Bij 2diabeat geloven we in lokale kracht. We helpen lokale leiders – bevlogen professionals en toegewijde bewoners – die een gezonde leefstijl in hun wijk willen bevorderen. Samen bouwen we lokale preventienetwerken, waardoor er een ondersteuningsstructuur ontstaat en wijkbewoners betere informatie krijgen, meer goede voorbeelden zien en hun gezondere leefstijl beter kunnen volhouden. Dat doen we, met steun vanuit het Nationaal Preventieakkoord, inmiddels in meer dan 70 wijken.

Wil je ook weten hoe je, met hulp vanuit 2diabeat, een gezonde beweging op gang kunt brengen in jouw wijk? Zou je nog meer impact maken dan je nu wellicht al doet vanuit je praktijk of eigen ervaringen? Geef je dan op voor dit webinar op woensdag 15 mei a.s. van 13.00 tot 14.00 uur.

MELD JE HIER AAN

Locatie

online