Gezondheidscheck

‹ Terug naar overzicht

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN GEZONDHEIDSCHECK

Service apotheek Sorghvliet wil bijdragen aan een gezonder Veendam. In samenwerking met 2diabeat en de huisartsen van Sorghvliet zal de apotheek per dinsdag 1 maart gezondheidschecks en leefstijlinterventies aanbieden. Het doel is om prediabetes op te sporen en om diabetes type 2 te voorkomen en om te keren. Een mooie beweging richting preventie en het aanpakken van de oorzaak in plaats van dweilen met de kraan open.

Bij de gezondheidscheck wordt uw: glucose (suiker), cholesterol, bloeddruk, lengte, gewicht en buikomvang gemeten. Het meten van uw glucose en cholesterol gaat middels een vingerprik. De gezondheidscheck is kosteloos.

De gezondheidscheck duurt ongeveer 45 minuten. Na de metingen krijgt u een advies van onze deskundigen.

Heeft u interesse in een gezondheidscheck? Maak dan een afspraak op onze website via de volgende link: https://afspraak.serviceapotheek.nl/sorghvliet of bel naar de apotheek via het telefoonnummer 0598-618050 en vraag naar ons diabetesteam.

 

Bekijk het bericht online: https://www.serviceapotheek.nl/sorghvliet/blog/maak-een-afspraak-voor-een-gezondheidscheck