Podcast – 2diabeat met oefentherapeut en lokale aanjager Susanne Renkema

‹ Terug naar overzicht

Oefentherapeut en lokale aanjager Susanne Renkema

Susanne Renkema, oefentherapeut Mensendieck en leefstijlcoach vindt het enorm belangrijk dat mensen zuinig omgaan met hun lijf.

Zij ziet dat in haar omgeving niet helemaal de goede kant op gaan. Daarom wil ze meer doen dan mensen 1-op-1 helpen.

Samen met huisarts Monique Stam besloot zij het groter aan te pakken. Ze sloten zich aan bij 2diabeat en Susanne werd lokale aanjager in Wijdemeren. Maarten Ploeg, programmadirecteur van 2diabeat, praat in deze podcast met Susanne over de ontwikkeling die ze heeft doorgemaakt. Wat haar beweegt, waarom ze aanjager is geworden, wat deze rol inhoudt en of het ook effect heeft. Dit en meer hoor je in deze podcast.