Halfuurtje Door Je Buurtje op 13 en 14 november

‹ Terug naar overzicht

Halfuurtje Door Je Buurtje op 13 en 14 november

Vanwege Wereld Diabetes Dag op 14 november roept de Bas van de Goor Foundation op zoveel mogelijk mensen op in beweging te komen. Want wandelen is gezond, zeker als je diabetes hebt! Wie trommel jij op voor een Halfuurtje Door Je Buurtje?

Bewegen is gezond voor iedereen, maar voor mensen met diabetes nog belangrijker. Daarom organiseert de Bas van de Goor Foundation op 13 en 14 november voor de derde keer het Halfuurtje Door Je Buurtje. Een mooi en gezond  initiatief waarmee we samen heel Nederland in beweging willen brengen, simpelweg door een halfuurtje te wandelen. Meedoen is makkelijk: trek op zondag 13 of maandag 14 november je wandelschoenen aan en trommel buurtbewoners, familie, vrienden en collega’s op voor een Halfuurtje Door Jouw Buurtje!

Doe je mee?

Meld je nu aan via halfuurtjedoorjebuurtje.nl.