Podcast – 2diabeat dialoog met Margo Merts, programmadirecteur Geloven in de Wijk

‹ Terug naar overzicht

In dialoog met Margo Merts, programmadirecteur Geloven in de Wijk

2diabeat dialoog over de kracht van oordeelloos kijken en de kracht van samenwerken in de buurt. Luister naar het gesprek met Margo Merts!

In deze aflevering van de 2diabeat dialogen luister je naar Maarten Ploeg, programmadirecteur van 2diabeat en Margo Merts, programmadirecteur ‘Geloven in de Buurt’ bij het Leger des Heils. Ze zijn met elkaar in gesprek over de kracht van oordeelloos kijken naar anderen en de kracht van samenwerken in de buurt.

 

Ook vertelt Margo over de buurthuiskamers van het Leger des Heils, waar buurtbewoners welkom zijn voor een praatje en een kopje koffie. Hier worden gesprekken gevoerd over onder andere gezond leven, immers wanneer je je gezond voelt, heb je meer kracht om je persoonlijke problemen aan te pakken. Tot slot geeft Margo je een waardevolle tip mee naar huis om om te gaan met uitdagingen in het leven. Luister je mee?

Klik op onderstaande afbeelding om de aflevering te luisteren via Springcast. De aflevering opent in een nieuw tabblad. Of luister via Spotify.

Veel luisterplezier!